torsdag 22 juli 2010

I'm just a minute away.

Jag är faktiskt trött -.- 
En hel STOR redbull och jag är ändå trött? Och Liya sa att man får en extra kick av den, tror att detta var första och sista gången jag litade på henne ;)
Nej, men har druckit redbull förr men de hjälper inte så mycket på mig. Men cola däremot! Fyfan säger jag bara. Cola gör mig helt speedad, fråga Ferial, Harriet och Dardana. De om någon borde veta efter all tiden vi spenderat i skolan, wahahah.

Blev hämtad vid vanlig tid idag, sen körde vi till Lindeborg och städade 10 trappor men de gick snabbt. Ingen fara alls. Sen stack vi hem till chefen (som hon inte vill bli kallad x)) och träffade Olsson medan Annette ringde några samtal. Sen vidare för lunch, sen ronneby?gatan för en trappa och sorgenfri för ytterligare en trappa. Tillslut hamnade vi på almgården och tog de sista två trapporna för dagen.
Och jag måste tillägga under denna tid (6½h) har Liya varit helt väck. Och jag menar inte lite, fråga henne som jag flabbar i baksätet när hon sätter igång och pratar.
Jo jag sa det till henne idag också, ända sedan jag började jobba med henne har min blogg handlat om henne jue. Och det kommer säkert mycket i fortsättningen också, alltid kul med lite skratt under jobbtimmarna. Men jag borde dock tänka på att gå på toa innan jag åker upp i någon hiss med henne. Så jag slipper akut springa in till Annettes kille och kissa. Tro nu för allt i världen inte att jag kissar på mig -,-

Långt inlägg och återigen ett om Liya. Men nu ska jag lyssna på musik sen stängs datan av innan pappa hinner komma hem. Sen ikväll, blir det bo01 eller inte? Vi får la se..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar