torsdag 12 juli 2012

Parken i Hastings

Klockan är redan nio och det är onsdag :| Två dagar kvar sen är det helg igen.
Idag kollade vi en massa på tv, det var molning utomhus därav. Men klarade inte av att sitta inne och göra ingenting eftersom jag va trött, skulle bara somnat.. Så drog till hasting park, lite synd att där inte är så många barn bara men vi lyckades stanna i 2timmar iaf.
Hem, lunch, och resterande av dagen har tillbringats uppe i lekrummet där vi kollat någon serie på netflix och lekt affär och liknande.

Vid sex kom A och G hem, så jag och A drog till ridge hill för att kolla efter gympaskor till mig och efter det blev det middag på en italiensk resturang. Blev kyckling sallad som va riktigt god och massa prat om au pairer och vi kommer riktigt bra överens, kunde nog inte fått bättre värdföräldrar faktiskt.
Nu ska jag kolla lite tv eller så blir det pretty little liars på datan, imorgon händer det lite mer så ska försöka vara så utvilad som möjligt.

Lite bilder från Hastings. Ser ni senbrottet där på andra sidan? Det hände för två månader eller något, och det kom riktigt mycket rök och det lät ordentligt när det hände. Även fått höra att stenarna kan vara lika stora som en liten bil, stört!
 Lite lek bland stenarna

 E
 R
 Duckies
 Där precis bakom trädet, i slutet av vad man kan se av floden kan man se manhattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar