torsdag 5 juli 2012

Independence day

Det har varit en helt fantastisk dag :) Visst det har varit riktigt varmt och ens kläder va inte torra länge efter man sattit på sig dem. Men vem bryr sig. Hela dagen har varit "typiskt amerikansk", ni vet, så som i filmer? Kom fram till New Jersey, fina och stora gator och rätt fina hus. Grillningen pågick på framsidan sen fick man äta vart man ville.
Blev bra mat också eftersom de hade en kock i familjen, fanns hur mycket som helst att välja mellan.. hamburgare, korv, sallad, potatissallad, bönor m.m (kommer inte ihåg allt). Sen satte dem igång en vattenbana för barnen, tror de lekte i den i minst 5timmar. Jag själv satt i solen och lyssnade på de vuxna som pratade om aupairer, där jag blev erbjuden att bli aupair hos en familj i long beach istället haha, men det snacket övergick sedan till mat och så vidare.

Körde därifrån klockan sju, kom hem, hämtade lite vatten och sedan körde vi till Hastings där vi skulle kolla på fyrverkerierna. Hur mysigt som helst, dock dog mitt kamerabatteri så fick inte så många bilder därifrån :/

 Barnens paradis
 Happy 4th of July!
 Nöje för de stora med



 Väntar på fyrverkerierna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar