lördag 26 juni 2010

RHODOS, dag 1.

Vi anlände väl någongång vid nio på flygplatsen. Just där vi hade kommit in och stod och väntade på att våra väskor skulle komma på det rullbandet så står vi och kollar på tvn, där de visar förlorade barn/tonåringar. Ni kanske kommer ihåg Madeleine som försvann i portugal? Ja, hon va med. Och massa andra. Det som tog mest i hjärtat var nog en översöt liten kille på 11 månader som hade blivit kidnappad. HUR? är fan min fråga. En 15åring kan jag väl förstå för den är inte med sina föräldrar all the time, men en 11årig bebis. Var fan var föräldrarna? Det är inte klokt iaf.
Men Helena och Sarah var väldigt duktiga som bestämde sig för att gå vidare till ett annat rullband och när jag och Nilsson väl bestämt oss för att följa efter så hittade vi våra underbara väskor. Och det va tur, för direkt när vi kommit fram till bussen så körde den nästan. Vi hann kanske sitta i bussen 3 minuter xD
Och fyfan, många snygga killar som hoppade av bussen tillsammans med oss när vi kom fram till vårt hotell "Continental" eller som Sarah sa "Cosmopolitan". hahahha :)
Men vi checkade in och lämnade väskorna på rummet innan vi begav oss ut i stan. Vi försökte att gå så rakt som möjligt så vi åtminstonde hittade hem igen, och vi hamnade på Kostas ställe. Som senare blev en extra pappa där nere för oss. Jag åt kyckling filè, och så mycket mat man fick. Och god var den också. Sedan skulle vi leta efter bar-gatan som Kostas hade tipsat oss om, men eftersom vi inte hittade den så lät vi den vara och gick för att fönstershoppa ist. Hittade samtidigt stranden :D Så jävla härlig den var, me lajki!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar