måndag 9 augusti 2010

Those misstakes you made, you keep making over and over again.

Waaaaaazzöp folket?
Sitter här i mitt gröna rum och försöker få bort whatever som nu finns i mitt öga. Irriterande är det iaf :@

Jobbat 9h idag, helt utan Liya. Började med att sopa 10 trappor i Lindeborg ensam (Anette skulle fixa moppar m.m), sen blev det lunch ca 30 min. Sen putsade jag fönstrena i 5 trappor på Kirseberg medan Anette tog moppningen, de återstående 4 trapporna ska jag ta imorgon medan Anette är i Vellinge. Sen efter det blev det moppning i 5 trappor på fäladen med. Sen gick jag hem till Sandra och väntade på att chefen skulle komma och hämta upp mig. Skulle egentligen till saaris med men eftersom klockan redan var 4 så körde Anette mig hem och tog sedan Almgården helt själv. Saaris tar vi senare i veckan istället tror jag, kanske redan imorgon?
Imorgon ska vi till Helsingborg med, städa en trea. Kommer dö, vill ha Liya med på bilresorna men istället tvingas jag sitta i den bilen med Anette och hennes kompis. En kompis som aldrig slutar snacka. Kommer nog ha huvudvärk i slutet av dagen x)

Tror jag börjar bli sjuk också, hostar och nyser som fan hela tiden. Känns inget vidare, och det är inte läge att bli sjuk nu heller. Eftersom då blir Anette själv med ingen hjälp att ta in.. Men vi får väl se hur de går med det, kanske inte blir sjuk? ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar