onsdag 10 augusti 2011

New serie!

Sitter och kollar på boy meets world, det är den nya serien jag börjar kolla rätt mycket på. Men hatar de där när man sett serien förr och så när man laddat ner den så börjar man ju från start ´meeen man vet ju redan vad som kommer hända så man hoppar över alla avsnitt som börjar tråkigt bara för man inte har tålamod att vänta! Usch, lång mening ingen punkt. Men var tvungen att få de ur mig :D

Idag : Jobbat, kul att träffa den älskade personalen (jävligt skönt att chefen inte var där!). Gick faktiskt och la mig klockan halv elva igår så har inte varit så trött idag, riktigt smooth. Sen inget gym heller.. mamma tvättade sportbhn så den va inte riktigt torr imorse, så gymmet to you I say: I'll be back tomorrow! Ska bara komma ihåg att packa väskan :)
Sen nu hade jag tänkt smsa lilla Isabel och fråga om de går bra att hon blir hämtad vid tio, annars får hon nog ta bussen ;o Börjar bli trött, så hade varit rätt skönt att krypa ner under täcket. Men vi får se hur de blir, säger godnatt till er andra nu iaf. Haaaij!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar